Line-Up 2023

Tent

The Euphoric Outlaw Company

Deze eigenzinnige viermansformatie laat zich niet in een hokje plaatsen. De invloeden variëren van (Southern) Rock tot Funk en van Metal tot (Delta) Blues. Noem het ‘recht voor zijn raap’ Americana. Soms bijzonder ingetogen, meestal stevig maar altijd vier vrienden die het te gek vinden om met elkaar muziek te maken.

MindFOOL

Deze driekoppige alternatieve rockband heeft een repertoire geïnspireerd door bands als QOTSA en Foo Fighters. Alle bandleden zijn in het dagelijks leven actief in de zorg: een inspirerende gemene deler. Live leggen deze dokters je aan een infuus van bier, zweet en gitaarriffs waar je niet meer van los wil.

Shoot the messiah

Toen deze death metalband zich begin 2015 vormde, was er een duidelijk verschil in metalstijlen. Deze verschillen mengden zich tot de brute, gepassioneerde en gedifferentieerde constructie die Shoot The Messiah vandaag de dag is. 

Psychose

Deze 4-koppige punkhop-band brengt een combinatie van Beastie Boys, Fresku, Death Grips & Steen (zonder de drugsverslaving). Hierdoor ontstaat een cross-over van zowel mainstream als alternatieve hip-hop met invloeden van punk en metal, met daar weer bovenop maatschappijkritische en ongecensureerde teksten. #IkWoonNogSteedsInAlmere

The Damned Few

In een rokerige oefenruimte onder de rook van Zwolle wordt groovende, riff-based rock ’n roll versmolten met blues en de powervocals van zangeres Dion Legebeke. Het resultaat is het unieke geluid van The Damned Few. Denk aan The Pretty Reckless, Rival Sons, Wolfmother, The Who, Led Zeppelin en Black Sabbath.

No BARRIER DJ-set

OH YEAH, punk, rock en metalcore! Speciaal voor Willems Wondere Weiland komt het NO BARRIER DJ-team met het beste van Green Day tot Limp Bizkit, van Paramore tot Turnstile en Blink-182: All Killer, No Filler!