Line-Up 2023

Hoofdpodium

3PM Blackout

Deze alternative rockband uit Utrecht heeft een unieke mix van blues, funk en 60’s R&B is beïnvloedt door artiesten als The Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, Jimi Hendrix en Oasis. Dat klinkt veelbelovend!

Trenchcoat

Een 9-koppige band die met hun spetterende en stampende heavy-swing, jazz en rock ’n roll van elk optreden een waar feestje weet te maken! 

Joy Killed the Duke

Een mix van grunge, punk en garage en een frontvrouw wiens stem binnenkomt als een stoomwals, dat mag je niet missen! Hyperenergiek en is niets te gek. Met hun kleurrijke outfits onderscheiden zij zich bewust van andere bands in het genre, omdat afwijken van de norm de norm zou moeten zijn.

Light by the sea

Artfolk, avantgarde, psychedelische rock, de muziek van het Brabantse duo Light By The Sea  is niet in één genre te vangen, maar dat ze met hun unieke geluid een pakkende show neer weten te zetten, staat als een paal boven water.

Cathubodua

Deze sensationele symfonische metalband verovert al jarenlang podia in binnen- en buitenland met hun grandioze vertellingen, bombastische symfonieën en folky melodieën. De strakke metalsectie en leidende vioollijnen brengen de wervelwind aan zang tot leven. Maak je klaar voor een show vol avontuur en spektakel!

Nephylim

Een combinatie van death metal met progressieve en atmosferische melodieën, afgetopt met subtiele hints naar doom en black metal. Vorig jaar won deze melodic death metalband de Wacken Metal Battle NL, waarna ze een indrukwekkende 4e plek op Wacken International Finales 2022 haalden.