Line-Up 2024

Hoofdpodium

Until we meet Again

Until we meet Again is een unieke mix van niet alleen persoonlijkheden, maar ook van muziekstijlen. Beïnvloed door een combinatie van Classic-Rock, Pop, Indie, Metal, Folk en Brit-rock produceert de band geheel eigenzinnige muziek. De nummers spreken een stoer imago uit terwijl de teksten vaak juist pijnlijke en ontroerende verhalen vertellen. Onderwerpen zoals seksualiteit, gebroken liefdes, problemen met verdovende middelen, en identiteit passeren de revue. Met vaak een lange zinsopbouw die op melodische wijze wordt vertolkt, schrijven ze teksten met een creatief taalgebruik.

Slew Jones

Vier heren uit het binnenland van Nederland proberen na mislukte carrières in de Amerikaanse porno-industrie, bij een Haags ministerie, als stripper en als zakkenroller in diverse Europese steden nu de wereld te veroveren met hun ranzige rockliedjes op keiharde dansritmes. Ze zingen over vrije liefde, paaldansen en foute vrouwen en doen dat recht voor z’n raap. Ongezouten. Onverbloemd. Onweerstaanbaar. Dat is Slew Jones.

STAPLERS

De jonge driekoppige band STAPLERS is een ongefilterde bron van alt-rock energie. De in de zomer van ‘22 gevormde band laat catchy riffs verdwalen in doortastende refreinen onder een golf van flowende baslijnen, extatische drums en lyrische draagkracht.

Nachtwaker

Wat begon als een conceptueel idee tussen twee vrienden, groeide de laatste zes jaar uit tot een serieus project met een heel eigen geluid: Nachtwaker. Met een passie voor dromerige maar bombastische muziek en verhalen uit Europese middeleeuwse folklore als uitgangspunt voor de teksten, brengt Nachtwaker een unieke mix van 80’s new wave, 90’s shoegaze, doom en progressieve en psychedelische rock. De leden van Nachtwaker zijn geen vreemden op de Nederlandse podia. De band bestaan uit (ex-)leden van TWINS, Verwoed, Wesenwille, Rogue Minor, Karmic Seeds en Voidcrawler. Ze speelden onder andere in TivoliVredenburg en op Bevrijdingsfestival Utrecht, wonnen de Utrecht Popprijs 2018 en werden halve finalisten bij de Grote Prijs van Nederland. Met Nachtwaker zijn ze klaar voor een volgende grote stap en voegen ze een nieuw hoofdstuk aan hun muzikale carrière toe.

Secondhand Saints

Secondhand Saints is een energieke Nu-Metalcore band uit Sint-Niklaas (België) bestaande uit 6 leden.

Onze muziek is gebaseerd op een mengeling van Nu-Metal, Electronicore en Metalcore, wat resulteert in een unieke sound en een indrukwekkende live-ervaring voor het publiek.

Dreamwalkers Inc

Dreamwalkers Inc maakt een dynamische mix van stevige metal, melodieuze progrock en allerlei muzikale invloeden die tegelijkertijd toegankelijk en avontuurlijk is. Van funky gitaarstukjes tot zware breakdowns tot meezing refreinen tot blastbeats en weer terug. Deze band staat met veel energie op het podium en hoopt luisteraars mee te nemen op avontuur.

REFORMIST

De Nederlandse metalformatie REFORMIST brengt een moderne mix van metal. Afkomstig uit de regio Rotterdam en Eindhoven, brengt REFORMIST muziek vol met dikke grooves, atmosferische cleans, genadeloos harde riffs en vocalen bezeten van emotie. Zware progressieve muziek met pakkende en funky riffs, melodieën en vocalen.

REFORMIST heeft opgetreden in Poppodium 013, Melkweg Amsterdam, Patronaat Haarlem, Mezz Breda, Pul Uden, Baroeg Rotterdam en meer. In 2022 maakte de band deel uit van Popronde. Het podium is gedeeld met bands als InVisions, Cold Night For Alligators en meer.