Line-Up 2024

Derde Podium

SMOK

SMOK staat voor kus in het Gronings, draak in het Pools, condooms in het Ijslands en in Amersfoort staat het voor: een driekoppige explosieve draak die een theatraal, muzikaal kabaal spuwt met maatschappijkritische teksten en misschien ook wat onzin.
Alle drie de koppen van de draak zingen, allen staan ze te springen! Silver is bassist en tevens licht manische leadzanger, Jonas zorgt voor een scheurende ritmische gitaar maar ook voor tedere klanken, en drummer Daniel is gewoon een chille dude die de basis legt voor dit gedrocht. Het kan nog het best omschreven worden als Sci-Fi garage rock met invloeden van punk en prog-rock. Ongeacht de setting zetten zij gegarandeerd een dikke show neer waar iedereen op los kan gaan!

Flock

Flock is een in het midden van Nederland gevestigde progressieve rockband die zijn eigen unieke mix van muziek produceert. Geïnspireerd door Anathema, Porcupine Tree, Alice in Chains en Tool heeft Flock hun eigen unieke geluid kunnen creëren.

Hun muziek wordt vaak gekarakteriseerd als melodieus met een stevige bite. Flock staat ook bekend om hun gebruik van vocale harmonieën en hun lyrische compositie, die vaak filosofische thema’s raken. Dit in combinatie met stevige riffs en melodieuze solo’s.

In 2023 hebben ze hun eerste EP ‘Reflection/Perfection’ volledig in eigen beheer gecrowdfund, opgenomen, geproduceerd en gemastered. Hun unieke geluid en tot nadenken stemmende lyrische composities maken ze tot een band om in de gaten te houden.

Raoul & the Wisemen

Raoul & the Wisemen fladdert en is eigenwijs, maakt melodische popmuziek, en combineert wat niet altijd bij elkaar lijkt te horen.

Hunker

“Ying, yang, dit is mijn ding. Wil je niet horen wat ik zing”, klonk het bij WWW in 2013 van het podium. Hunker is terug bij WWW en viert het 25 jarig bestaan van de band met de Rock & Roll Heart – Niet te breken tour. Hunker combineert allerlei genres, als het maar rockt en als het maar swingt. De teksten zijn Nederlands, apart, soms confronterend… en ze zijn altijd Hunker. Tot ziens, tot WWW, tot Hunker!

Zuster Zonnebloem

Zuster Zonnebloem is de personificatie van de culturele revolutie van de jaren ’70 in de moderne wereld. Onmiskenbare passie en chemie worden uitgedrukt in muziek door deze psychedelische rockformatie, die je een herboren nostalgie doet ervaren. Ze klinken het ene moment kwetsbaar en kristalhelder, het andere moment rauw en losgeslagen, met als verbindende factor oprechtheid en authenticiteit.

In november 2023 komt hun debuutalbum uit, een plaat in het teken van activisme en besef van onze invloed op de planeet en elkaar. Ze dompelen zich onder in thema’s als vrijheid, spiritualiteit en het bewustzijn van het universum, met een directe maar hoopvolle boodschap. Met energieke liveshows door het hele land vestigt de naam Zuster Zonnebloem zich steeds meer in het muzikale landschap.

DEADMARCH

DEATMARCH werd in 2016 door Quint (gitaar, ex-Bloodphemy/ex-Bodyfarm) en Olle (drums, ex-Funeral Whore/Cavitation) opgericht, om ruwe en verpletterende old school deathmetal afleveren (denk aan: Entombed, Dismember, Autopsy, Coffins). Met Dirk (zang, ex-Bloodphemy/Baatezu) en Walter (bas, ex-Pleurisy/Baatezu/Cavitation) namen ze een (live) demo op, gevolgd door de EP Dismember.

Dirk en Quint besloten zich te concentreren op hun andere bands. Olav (KhaoZ, ex-Fossilized Excrement) nam de positie van zanger over en in Sebastiaan vond DEATHMARCH een nieuwe gitarist.
De afgelopen jaren zijn gebruikt om materiaal te schrijven en optredens te spelen in de huidige line-up.

Hoewel DEATHMARCH zich nog steeds in het old-school deathmetal-territorium bevindt, is het geluid inmiddels wat agressiever, met invloeden uit Crustcore, Grindcore en hardcore(punk).
In 2024 werkt DEATHMARCH aan een studio album en brengt een ​energieke en lompe liveset met een recht-toe-recht-aan-mentaliteit en de vertrouwde kettingzaag-gitaartoon.

DEATH MARCHES ON!

 

Ease Out Sound

Ja hoor! Ook dit jaar brengen de boys van Ease Out! Sound de door hun zo geliefde Jamaicaanse vibes naar Willems Wondere Weiland. Thissa T. & Benjah Freeway zijn wederom meer dan ready om hun schatkist vol platen open te gooien.