Line-Up 2023

Derde Podium

Monkey-Revolution

Waar kan je WWW nou lekkerder mee openen dan met hardrock, blues en grunge? Dan ben je bij Monkey-Revolution aan het goede adres! Deze jonge rockers zullen je gegarandeerd omver blazen.

Old Bones Blues

Deze band, bestaande uit vier ervaren musici met een hoge ambitie, bestaat inmiddels vier jaar. Sinds hun eerste try-out hebben ze hard gewerkt om één van de betere bluesbands van Nederland te worden, en ze zijn goed op weg! Op Willems Wondere Weiland te bewonderen in een speciale samenstelling.

VanSt33n

Deze Amersfoortse band begon als een project, maar werd een echte band. De ervaren muzikanten spelen en brengen hun nummers met passie, overtuiging en slepen je mee in een set gevuld met pop, rock, symfo en ballades. Kom kijken, luisteren en meezingen op catchy liedjes van VanSt33n!

Bitterlemon

Dit eclectische vijftal mengt indierock met synthpop en topt het af met een flinke dosis melancholie. Het resultaat voert je mee naar een koortsachtig dromen en verlangen. In 2022 won het vijftal de bandwedstrijd ‘De Kei van Amersfoort’ en inmiddels is de eerste single van de aanstaande EP uit. 

Alternator

Deze Bossche desert/stoner band brengt elementen van o.a. 70’s rock, blues en grunge bij elkaar. Van mysterieuze, sfeervolle intro’s naar beukende zompige rock met verhalende teksten, daar weten we op WWW wel raad mee!

Attila

Deze Amersfoortse heavy metalband verwierf in de jaren 80 bekendheid tot ver over de landsgrenzen. Na verschillende tours en gigs door Europa lastte de band een pauze in, maar kwam in 2017 terug. Om hun 40-jarig jubileum te vieren, komt de band dit jaar met een nieuw album, genaamd Devil’s Carnival.

Ease Out Sound

Ja hoor! Ook dit jaar brengen de boys van Ease Out! Sound de door hun zo geliefde Jamaicaanse vibes naar Willems Wondere Weiland. Thissa T. & Benjah Freeway zijn wederom meer dan ready om hun schatkist vol platen open te gooien.